mercoledì 28 ottobre 2009

Crisi mistiche!

Ciao,

è un po' che non ci scrivo ed i fans di Ada iniziano a indispettirsi e se non lo faccio ora domani potrei risvegliarmi con una testa di cavallo ai piedi del letto :!:
Per il momento non ci sono cambi e novità (e questo è buono). O2 a 24, saturazione a 90-95.
Oggi la pediatra ci ha detto che proveranno a cambiarle il tipo di latte e le metteranno una con più sostanza, con più nutrienti e più calorie, insomma, all'ingrasso :!:
E' che la piccola pesa ancora 1140gr, però questo non ci ossessiona per il momento.
Ci basta vederla tranquilla e respirando bene. E se ogni tanto fa un sorrisino allora ci sentiamo super bene :D
Stasera dormiva proprio beatamente, e quando Fanny l'accarezzava allora stava ancora più tranquilla e a gusto :!:
Oggi volevo dedicare due parole ad un caro amico con cui ho scambiato due chiacchiere ieri sera. Lo so che stavi mezzo brillo, però le tue parole di animo e conforto mi hanno davvero toccato l'anima :). Forse alcuni potrebbero dire che la nostra non è una vera amicizia, che più che amici siamo due persone che si sono incontrate per caso e che ogni tanto scambiano due chiacchiere in chat. Niente di più FALSO! Io so che tu sei lì se ho bisogno di parlare con qualcuno, so che sei lì a leggere e soffrire con noi quello che succede qui.
E per nostra fortuna non sei l'unico, meno male che ci siete altrimenti che sarebbe di noi? Persi in questo caos che è la prematurità.

P.S. Sto in crisi di astinenza perché è una settimana che non canguro! Mannaccia al mal di gola che oltretutto non se ne va! Voglio la mia piccolaaaaaaaa!
----------------------------------------------------------------------------------
Hola,

Fa uns dies que no escric i els fans de l'Ada comencen a impacientar-se i, si no ho faig ara, demà podria despertar-me amb un cap de cavall als peus del llit :!:
De moment no hi ha canvis ni novetats (i això és bo). O2 a 24, saturació a 90-95.
Avui la pediatra ens ha dit que intentaran canviar-li el tipus de llet i li'n donaran una de més substanciosa, amb més nutrients i més calories, en resum, a engreixar :!:
I és que la petita pesa encara 1.140 grams, però això no ens obsessiona de moment. En tenim prou amb veure-la tranquil·la i respirant bé. I si de tant en tant ens fa un somriure, llavors ens sentim superbé :D
Aquesta nit dormia beatíficament, i quan la Fanny l'acaronava encara estava més tranquil·la i a gust :!:
Avui volia dedicar dues paraules a un bon amic amb qui vaig xerrar ahir a la nit. Sé que estaves mig borratxo, però les teves paraules d'ànim i confort m'han tocat l'ànima de veritat :). Potser alguns podrien dir que la nostra no és una veritable amistat, que més que amics som dues persones que s'han trobat per casualitat i que de tant en tant xerren al xat. Res de més FALS! Sé que hi ets si necessito parlar amb algú, sé que em llegeixes i pateixes amb nosaltres tot allò que ens passa.
I afortunadament per nosaltres no ets l'únic, sort que hi sou perquè altrament com acabaríem? Perduts en aquest caos que és la prematuritat.

P.S. Estic en crisi d'abstinència perquè fa una setmana que no canguro! Maleït mal de gola que, a part, no se'n va! Vull la meva petitaaaaaaaa!




Esplugues de Llobregat, 28/10/2009

5 commenti:

  1. És que no hi ha res com les caricies de la mami, eh ADA!!!
    Cada dia està més guapa!!

    I al papa... a cuidar-se!!! Herbetes, mel i porpolis i fer passar el mal de coll ja!

    Molt petonets familia!

    RispondiElimina
  2. Quines fotos més maques!
    Ai! Papa cuida't aquesta gola i a fer cangur aviat!
    Ada, seguiex així de bé i a engreixar-se toca!
    Un petonet per tots!
    Molts ànims!
    Mtuki (SP)

    RispondiElimina
  3. Ostres familia! L'Ada està preciosa! Potser és que m'ha vingut la regla i estic amb les hormones revolucionades, però la segona foto, m'ha conmogut moltísssim, és preciosa l'Ada i la seva mirada...sé que se'n sortirà! HO SÉ!!!
    I pel papi que es recuperi aviat del mal de coll per poder disfrutar del cangurisme. Molts petonets.
    Bombolla i Ona del SP

    RispondiElimina
  4. È sempre più bella e leggo che sta bene, mi fa tanto piacere. Adoro le sue foto!!!!
    È questione di tempo portarla a casa, avere una vita normale, siete grandi genitori, avete già passato cose che molti possono solo leggere e sperare che non capitino. Vengo qui ogni giorno a vedere come sta Ada, sognando il giorno in cui la porterete a casa. Un abbraccio.

    RispondiElimina
  5. Que bonica que és... A més de forta, i valenta, i lluitadora com ella sola, és molt bonica.
    Us desitjo el millor!

    (Una altra seguidora anònima)

    RispondiElimina